Skip to main content

Myytävät hevoset

Kaikki hevoset myydään vain laumaan, jossa on myös muita islanninhevosia. Hevosia ei myydä ainoiksi hevosiksi eikä ns. postimerkkitarhoihin. Hevoset joiden ilmoituksessa mainitaan varusteet myydään vain varusteineen. Ei osamaksua.

Yhteydenotot:

p. 040-1502 606/Mirva (arkisin klo: 10-17) tai
varaukset@wanharaatesalmi.fi (kerro mistä hevosesta olisit kiinnostunut, millainen hevostausta sinulla on ja millaisen kodin voisit hevoselle tarjota)

Mjölnir fra Raatesalmi

FEIF ID: FI2017193001
Syntymäaika: 2017
Sukupuoli: Ruuna
Säkäkorkeus: n. 140-143cm
Väri: Rautias hamppuharja
Hinta: 8.500€   7.500€ (sis. alv 24%)

Kuvaus: Mjölnir on iso, nuori ruuna. Sillä on kaunis rakenne ja pitkät jouhet. Tämä ruuna on luonteeltaan rohkea ja kohtelias ja se rakastaa ihmisiä. Mjölnir on tiettävästi terve.

Mjölniriltä löytyy kaikki issikoiden viisi askellajia. Se on käynyt keväällä 1. vaiheen ratsukoulutuksen Annika Kyrklundilla. Ja tällä hetkellä Mjölnir on aloittelemassa 2. vaiheen ratsukoulutusta. Tästä nuoresta ruunasta odotetaan ns. parempaa harrastehevosta. Sillä on hyvällä liikelaajuudella oleva puhdas töltti. Ravin tahti on puhdas, siinä on kaunis jousto ja puhdas tahti. Laukka on myös puhdas ja pyörii hyvin. Passia näytti varsinkin nuorempana paljon.

Mjölnir on todella kiltti ratsu joka toimii maastossa ja kentällä yksin ja yhdessä. Se on super kiltti kaikessa käsittelyssä.

Tulevaisuudessa näkisin Mjölnirin monipuolisena harrastehevosena, jonka kanssa olisi mukava osallistua kursseille ja kisoihin. Mjölnirille etsitään tavoitteellista kotia.

Mjölnirin hinta sisältää 2. vaiheen ratsukoulutuksen.

Undrun fra Raatesalmi

FEIF-ID: FI2020293001
Syntymäaika: 2020
Sukupuoli: Tamma
Säkäkorkeus: n. 120-125cm
Väri: Punahallakko, splash, osittainen heräsilmä
Hinta: 6.500€ (sis. alv 24%)

Kuvaus: Undrun on pirteä pikkutamma, jolta ei vauhtia puutu. Se on hyvin vahvasti viisikäyntinen ja sujahtaakin usein leikin tiimellyksessä passia. Tämä neitonen on Kasperin frá Skalafellin ensimmäinen Suomessa syntynyt varsa. Sen emä on Velgia fra Nevala.

Tältä tammalta löytyy kaikki viisi askellajia. Sen töltissä on kivasti liikettä ja puhdas tahtikin sieltä löytyy. Sillä on kiva ravi ja hyvä laukka. Passi sillä on todella vahva. Tässä voisi olla hevonen tulevaisuudessa jopa passikisoihin.

Undrun jää oletettavasti melko pieneksi ~130cm säkäkorkeudeltaan. Siitä kasvaa mukava ratsu pienelle aikuisselle tai osaavalle juniorille.

Undrunin hinta sisältää 1. vaiheen ratsukoulutukseen Annika Kyrklundilla keväällä 2024.

Undri fra Raatesalmi

FEIF-ID: FI2020193001
Syntymäaika: 2020
Sukupuoli: Ruuna
Säkäkorkeus: n. 140-143cm
Väri: Ruunivoikon kirjava, splash, herasilmät
Hinta: 6.500€ (sis. alv 24%)

Kuvaus: Undri on viisikäyntinen nuori ruuna. Sillä on todella kaunis väritys ja tuuheat jouhet. Luonteeltaan se on rohkea ja kohtelias sekä kiltti kaikissa hoitotoimenpitäissä.

Undrilla on viisi tasavahvaa askellajia. Siltä löytyy ilmava, puhdastahtinen töltti, hyvä ravi ja kaunis laukka. Passi on myös vahva. Undrista kasvaa iso, arviolta 145cm.

Undrin hinta sisältää 1. vaiheen ratsukoulutukseen Annika Kyrklundilla keväällä 2024. Näkisin sen tulevaisuuden lupauksena kisoihin ja kursseille. Undrille etsitään tavoitteellista kotia.