Skip to main content

Tule viettämään ihania häitä Wanhalle Raatesalmelle kauniiseen maalaismaisemaan!

Wanha Raatesalmi on oivallinen paikka juhlistaa kesäisiä häitä kauniissa maalaismaisemassa. Miljöön maalaisromanttisuus koostuu upeista vanhoista rakennuksista, kukoistavasta luonnosta sekä tilan vanhan ajan tunnelmasta. Laitumilla käyskentelee hevosia ja lampaita, jotka kruunaavat kokonaisuuden.

Järjestäessäsi häät Wanhalla Raatesalmella saat tilan yksityiskäyttöösi perjantai klo 16 aina sunnuntaihin klo 16 asti. Vuokrattavaan kokonaisuuteen kuuluu ihastuttava Wanha Aitta, joka on kunnostettu juhlatilaksi ja johon mahtuu istumaan 75 henkeä ja tanssimaan toistasataa, iso 100 hengen juhlateltta, joka sijaitsee aivan paraatipaikalla tilan keskusnurmella, Villa Raatteenranta, jossa majoittuu parikymmentä henkeä, rantatupa, jossa hääpari voi viettää yönsä omassa rauhassa, saunat sekä pihamaa. Tilalla on myös hyvin parkkitilaa, jos vieraat saapuvat omilla autoilla.

Wanha Raatesalmi tarjoaa myös hääparille mahdollisuuden erikoisempaan ”hääautoon”, sillä tilan veneellä voidaan noutaa hääpari Kuusamon kirkolta. Tilalle saa tuoda sekä omat ruoat että juomat.

Aika: perjantai klo 16 – sunnuntai klo 16

Tilat: Juhlateltta, Wanha aitta, Villa Raateranta, saunat, saunatupa, pihamaa

Ruoka: omat ruoat

Juoma: omat juomat

Venekuljetus kirkolta: Mahdollisuus venekuljetukseen hääparille Kuusamon kirkolta.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt: