Juhlatilat

Kuusamon kaunein kesäjuhlien pitopaikka!

Wanhan Raatesalmen tila on suosittu ja aivan ihana paikka viettää kesäisiä juhlia. Meillä on monipuoliset tilat, joissa on järjestetty häitä, ristiäisiä, kokouksia, syntymäpäiväjuhlia sekä muita tapahtumia. Pihamaa on kesäisin täydessä loistossaan kukkien, koivujen, suurten lehtikuusten sekä vihreän ruohikon luodessa idyllisen ympäristön kesän juhlia ajatellen. Tilamme juhlatilat ovat wanha aitta ja juhlateltta sekä tietenkin pihamaa ja maijoittumiseen tarkoitetut Villa Raatteenranta ja rantatupa, joista löytyy enemmän tietoa niiden omilta sivuilta. Jos olet kiinnostunut järjestämään häät, kurkkaa lisätietoa erityisesti häille varatulta sivulta.

Wanha aitta

Satavuotiaaseen aittaan on kunnostettu ihana, noin 80m2 kokoinen tanssi/juhlatila. Tila on valaistu tunnelmallisilla vanhan ajan hehkulampuilla ja tilan keskellä komeilee suuri kristallivalaisin. Tilassa on myös säteilylämmittimet myöhäiskesän juhlia silmällä pitäen. Tilaan mahtuu istumaan noin 75 henkeä. Tanssimaan toistasataa. 

Juhlateltta

Juhlatelttana toimii säänkestävä, tukeva ja tilava, sähköistetty 18 x 6m teltta, johon mahtuu jopa 160 juhlijaa. Telttaan kuuluu pöydät ja tuolit. Teltan koristelussa vain luovuus on rajana. Koristelussa voidaan käyttää luonnonkukkia, harsoa, vanhoja talonpoikaisesineitä jne. Juhlatelttassa voidaan suorittaa myös vihkiminen. Kesäyönä teltassa on maaginen tunnelma.

Welcome to Kuusamo and it's peace of nature to our preserved farm.

Wanha (Old) Raatesalmi

Reservations by phone or email from Mon - Fri 9am to 5pm other times book from online.

Onnen Pilke Oy
Business ID: 2448974-4
Bank account ID: FI76 1376 3000 1149 32
SWIFT: NDEAFIHH

For payment we accept cash, credit and depit cards and benefits by Smartum, Edenred and ePassi. 

Copyrights © 2021 All Rights Reserved by Wanha Raatesalmi | web by Davas