Skip to main content

Mari Väyrynen-Kunnaksen askellajikurssi 10-12.6.2022

Tervetuloa valmentautumaan suomenmestarin opissa!

Kesäkuussa päästään taas oppimaan askellajiratsastuksen saloja, kun Mari Väyrynen-Kunnas tulee pitämään kurssia Wanhalle Raatesalmelle jälleen 10-12.6.2022!

Mari Väyrynen-Kunnas on koulutukseltaan ammattivalmentaja (VAT), FEIF-2 ohjaaja, SRL ammattivalmentaja taso 4 ja hevoshieroja. Hän kilpailee SM-tasolla orinsa Heimur frá Austurkotin kanssa. Ratsukon viimeisimpiä saavutuksia ovat vuoden 2020 nelikäynnin mestaruuskulta ja nelikäynnin hopea sekä 2021 suomenmestaruus pronssi nelikäynnissä sekä nelikäynnin kombinaatio pronssi. Mari on opettajana iloinen ja kannustava. Tunneilla onkin aina positiivinen ja kannustava ilmapiiri oppia yhdessä hevosen kanssa.

Nyt olisi siis loistava tilaisuus päästä huippuoppiin! Osallistua voit joko tallin hevosella tai sitten voit tulla oman hevosesi kanssa. Ratsukot jaetaan tunteja varten pienryhmiin, jotta jokainen saa tasollensa sopivaa opetusta.

Kurssi alkaa perjantaina saapumisella tallille klo: 17 mennessä. Klo: 18 lähdetään iloiselle maastoratsastukselle, jonka aikana karistamme arkihuolet ja siirrämme ajatuksen viikonlopun kurssiin. Ratsastuksen jälkeen majapaikassa odottaa herkullinen iltapala.

Lauantaina päivä starttaa aamupalalla, jonka jälkeen on teoriaosuus. Sitten syömme maittavan lounaan ennen kuin lähdemme Marin opissa soveltamaan juuri oppimaamme teoriaa käytäntöön iltapäivän ratsastustunneilla. Jokaisella ratsukolla on iltapäivän aikana 45min ratsastustunti. Kaikki viikonlopun ratsastustunnit pidetään pienryhmissä, jotta jokainen ratsukko saa tunnista mahdollisimman paljon irti.

Lauantaina illalla lämpiää rantasauna. Rentouttavien löylyjen jälkeen on mukavaa istuskella iltaa Villa Raatteenrannassa ja jutella päivän tapahtumista maistuvan ruoan kanssa.

Sunnuntaina aamupalan jälkeen ohjelmassa on 2 x 45min ratsastustunnit pienryhmissä Marin opissa. Tuntien välissä syömme yhdessä lounasta.

Kurssin hinta on 395€/henkilö, sisältää majoituksen, opetuksen, kurssihevosen, aamiaisen, lounaan, päivällisen, saunan käytön sekä maastoratsastuksen. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia, erikoisruokavaliot hinnoitellaan erikseen. Kurssille voi osallistua myös omalla hevosella. Mikäli haluat ottaa oman hepan mukaan, karsinapaikan hinta on viikonlopulta 50€.

Saapuminen Raatesalmelle perjantaina 10.6. klo: 17 mennessä. Kurssi päättyy sunnuntaina iltapäivällä.

Wanhan Raatesalmen järjestämät askellajikurssit ovat olleet supersuosittuja ja ne on myyty loppuun parissa päivässä, joten varaa paikkasi ajoissa. Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksu on 150€, loppusumma laskutetaan 30vrk ennen kurssin alkua. Tutustu varausehtoihin ja muihin ohjeisiin täällä. Tutustu Villa Raatteenrantaan sen omalla sivulla.

Ohjeita ratsastamaan tuljoille, käy kurkkaamassa!

Hinta sis. alv 10%
Maksuvälineenä käy käteinen, pankki- tai luottokortti, Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit ja -rahat sekä E-passi.

Ajankohta: 10-12.6.2022

Hinta: 395€

Taitotaso: perustaidot, kokeneet

Ikäraja: 15 vuotta

Painoraja: 85 kg

Varaukset:
puhelin: +358 40 1502 606,
sähköposti: varaukset(at)wanharaatesalmi.fi,

Muuta: Varaa paikkasi ajoissa!

Ohjeita ratsastamaan tuljoille, käy kurkkaamassa!