Skip to main content

Vanhempi – lapsi leiri

Ihana yhteinen  issikkaloma!

Paljon toivottu vanhempi-lapsi leiri on täällä! Tulkaa viettämään ihanaa äiti/isä-lapsi laatuaikaa hepan tuoksuisissa tunnelmissa idyllisellä tilallamme.

Tämä leiri on suunnattu jo vähintään perustaidot omaaville ratsastajille. Leirin aikana ratsastamme sekä kentällä, että maastossa. Ratsastustunneilla tutustumme tarkemmin askellajiratsastukseen. Maastoissa pääsemme puolestaan karistamaan arjen pölyt töltin tahdissa ja nauttimaan Kuusamon ihanasta luonnosta. Reippaat laukkapätkät kirvoittavat varmasti hymyn huulille. Ratsastuksen lisäksi on tarjolla myös muuta mukavaa puuhaa heppojen parissa, sään salliessa voimme pulahtaa myös uimaan heppojen kanssa.

Majoitus on kahden hengen huoneissa ihanassa ja korkeatasoisessa Villa Raatteenrannassa josta löytyy kaikki mukavuudet. Villa Raatteenranta sijaitsee aivan Kuusamojärven rannassa ja sieltä on kauniit näkymät järvelle. Iltaisin lämpeää rantasauna josta on mukava pulahtaa Kuusamojärveen vilvoittelemaan. Hintaan sisältyy myös täysihoito (aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala) maittavilla kotiruokatyyppisillä ruoilla.

Leirin opetuksesta vastaa tallimestarimme Julia Tahkola-Ronkainen. Juulin opissa pääsette syventämään taitojanne askellajiratsastuksen parissa. Juuli on myös tarkka istunnasta, joten tunneilla jokainen saa varmasti myös vinkkejä oman istuntansa kehittämiseen.

Ajankohta: 13-17.6.2022
Hinta: 475€/hlö
Sisältää: Päivittäisen ratsastuksen kentällä ja/tai maastossa, opetuksen, majoituksen ja täysihoidon
Maksaminen: Varausmaksu 150€, loppusumma erääntyy 1kk ennen leiriä.
Majoituspaikka: Villa Raatteenranta
Taitotaso: perustaidot, kokeneet
Ikäraja: 10 vuotta
Painoraja: 85 kg
Muuta: Varaa paikkasi ajoissa!
Varaukset: