Skip to main content

Kesäinen uintiretki issikoilla

Kesän hittituote on taas täällä!

Haluatko kokea jotain, mitä ei tule ihan joka paikassa koettua? Kesästä kannattaa ehdottomasti nauttia täysillä ja mikä sen parempaa kuin yhdistää vesileikit ja islanninhevoset. Tule siis testaamaan ratsastamista järvessä ja osallistu meidän uintiretkellemme issikoilla!

Tällä retkellä suuntaamme suoraan kohti Kuusamojärven rantaa ja pulahdamme ihanan vilvoittavaan ja virkistävään veteen. Hevoset varustetaan vain suitsin ja satulat jätetään tältä matkalta pois. Tämän vuoksi sinulla tulisi olla jo jonkin verran ratsastuskokemusta, sillä ilman satulaa hyvä tasapaino on erityisen tärkeä. Myös uimataito on ehdotuon edellytys tälle retkelle. Itse puemme päähän kypärät ja nousemme hevosten selkään tallin pihalla. Ja eikun suunnaksi järvi!

Ratsastelemme Kuusamojärvessä noin tunnin. Ryhmän halutessa menemme myös niin syvälle, että hevoset varmasti uivat. Muuten pysymme rannan lähettyvillä, jolloin hevoset käyskentelevät rennosti. Vesi ulottuu hevosten sään tuntumaan, joten tällä retkellä kastut varmasti! Sen takia on hyvä varata varusteiksi joko uikkarit tai kevyet vaatteet, jotka saavat kastua sekä ehdottomasti vaihtovaatteet. Kengät jätämme rannalle.

Hinta: 65 €
Kesto: 1 h
Varattava aika: 1,5 h
Taitotaso: perustaidot, kokeneet
Ikäraja: 12 v
Painoraja: 80 kg
Muuta: Ota mukaan vaihtovaatteet, pyyhe ja uikkarit. Menemme ilman satulaa, joten hyvä tasapaino on tärkeä. Uimataito ehdottoman tärkeä.

Hinta sis. alv 10%
Maksuvälineenä käy käteinen, pankki- tai luottokortti, Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit ja -rahat sekä E-passi.

Varaukset: