Kesäinen uintiretki issikoilla

Kesän hittituote on taas täällä!

Haluatko kokea jotain, mitä ei tule ihan joka paikassa koettua? Kesästä kannattaa ehdottomasti nauttia täysillä ja mikä sen parempaa kuin yhdistää vesileikit ja islanninhevoset. Tule siis testaamaan ratsastamista järvessä ja osallistu meidän uintiretkellemme issikoilla!

Tällä retkellä suuntaamme suoraan kohti Kuusamojärven rantaa ja pulahdamme ihanan vilvoittavaan ja virkistävään veteen. Hevoset varustetaan vain suitsin ja satulat jätetään tältä matkalta pois. Tämän vuoksi sinulla tulisi olla jo jonkin verran ratsastuskokemusta, sillä ilman satulaa hyvä tasapaino on erityisen tärkeä. Myös uimataito on ehdotuon edellytys tälle retkelle. Itse puemme päähän kypärät ja nousemme hevosten selkään tallin pihalla. Ja eikun suunnaksi järvi!

Ratsastelemme Kuusamojärvessä noin tunnin. Ryhmän halutessa menemme myös niin syvälle, että hevoset varmasti uivat. Muuten pysymme rannan lähettyvillä, jolloin hevoset käyskentelevät rennosti. Vesi ulottuu hevosten sään tuntumaan, joten tällä retkellä kastut varmasti! Sen takia on hyvä varata varusteiksi joko uikkarit tai kevyet vaatteet, jotka saavat kastua sekä ehdottomasti vaihtovaatteet. Kengät jätämme rannalle.

Hinta: 65 €
Kesto: 1 h
Varattava aika: 1,5 h
Taitotaso: perustaidot, kokeneet
Ikäraja: 12 v
Painoraja: 80 kg
Muuta: Ota mukaan vaihtovaatteet, pyyhe ja uikkarit. Menemme ilman satulaa, joten hyvä tasapaino on tärkeä. Uimataito ehdottoman tärkeä.

Hinta sis. alv 10%
Maksuvälineenä käy käteinen, pankki- tai luottokortti, Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit ja -rahat sekä E-passi.

Varaukset:

Welcome to Kuusamo and it's peace of nature to our preserved farm.

Wanha (Old) Raatesalmi

Reservations by phone or email from Mon - Fri 9am to 5pm other times book from online.

Onnen Pilke Oy
Business ID: 2448974-4
Bank account ID: FI76 1376 3000 1149 32
SWIFT: NDEAFIHH

For payment we accept cash, credit and depit cards and benefits by Smartum, Edenred and ePassi. 

Copyrights © 2021 All Rights Reserved by Wanha Raatesalmi | web by Davas