Skip to main content

Arktisen yön maasto

Koe jotain uutta ja erilaista!

Jos haluat kokea jotain vähän erilaista, niin tämä retki on juuri sinua varten. Kun arktinen pimeys laskeutuu Kuusamon ylle, kokoonnumme tallille. Nousemme lämpimien ja pörröisten issikoiden kyytiin ja suuntaamme pimeään metsään.

Meillä ei ole otsalamppuja, taskulamppuja eikä ympärillä ole myöskään valosaastetta. Varaudu siihen, että ensin on todella pimeää, siis oikeasti pimeää. Vain vaistomme ja sinua kuljettava, luotettava ystäväsi johdattavat sinut pimeän metsän halki. Muutaman minuutin kuluttua silmät alkavat tottua ja noin kymmenen minuutin kuluttua näet jo ihan hyvin. Luminen metsä,  kapea polku, tähdet taivaalla – kirkkaampana kuin olet ehkä koskaan nähnyt.

Pimeä metsä on todella hiljainen, jopa meditatiivinen paikka. Yleensä asiakkaat kokevat nimenomaan hiljaisuuden erittäin voimakkaana. Pimeä ja hiljainen metsä rauhoittaa kiireisen ihmisen mielen. Alussa voi jopa vähän pelottaa, mutta kun avaat mielesi ja keskityt nauttimaan hiljaisuudesta, huomaat olosi rauhalliseksi ja seesteiseksi.

Mikäli taivaalla paistaa kuu, niin se tarjoaa ihanan tunnelmallista lisävalaistusta. Kirkkaalla ilmalla katselemme tähtiä ja halutessanne opas kertoo teille tähtikuvioista ja taivaan muista ihmeistä. Hyvällä tuurilla pääsemme katselemaan revontulia.

Mikäli haluatte, matkaamme täydellisessä hiljaisuudessa.

Varaa paikkasi varauskalenterista.

Hinta: 65 €
Kesto: 1 h
Varattava aika: 2 h
Taitotaso: aloittelija, perustaidot, kokenut
Ikäraja: 7 v.
Painoraja: 90 kg
Muuta: vain talvikaudella (joulukuu-maaliskuu)

Hinta sis. alv 10%
Maksuvälineenä käy käteinen, pankki- tai luottokortti, Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit ja -rahat sekä E-passi.

Varaukset: