Ratsastustunnit

Varaukset: +358 41 3185 403 tai varaukset@wanharaatesalmi.fi

Hinnat sis. alv 10%
Maksuvälineenä käy käteinen, pankki- tai luottokortti sekä Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit, kortit ja sovellukset sekä E-passi.

Yksityistunnit

50€/hlö

Ympäri vuoden meiltä saa sekä yksityistunteja että kaksoistunteja. Jos teitä on useampi tulija, voidaan teille pitää oma ryhmätunti. Yksityistunneilla opettaja keskittyy täysin siihen ainoaan ratsastajaan, joten opetusta on koko tunnin ajan. Yksityistunnilla voi myös yhdessä opettajan kanssa keskustella, mikä on tunnin aihe ja mitä lähdetään harjoittelemaan. Yksityistunnit sopivat näin kaikille ratsastajille taitotasosta ja kokemuksesta riippumatta.  Yksityistunti on kestoltaan 45min.

Lasten yksityistunnit

50€/hlö

Lasten yksityistunneilla keskitytään sekä hevosen hoitoon että ratsastukseen. Lasten yksityistunnin ohjelma onkin jaettu kahteen osioon:  hevosen hoitoon ja ratsastukseen. Puolet ajasta keskitymme hevosen hoidon opetteluun ja toisen puolen ratsastuksen opetteluun.  Näin ollen lapset pääsevät heti alusta asti opettelemaan hyviä hevosmiestaitoja. Lasten yksityistnti on kestoltaan 60min.

Welcome to Kuusamo and it's peace of nature to our preserved farm.

Wanha (Old) Raatesalmi

Reservations by phone or email from Mon - Fri 9am to 5pm other times book from online.

Onnen Pilke Oy
Business ID: 2448974-4
Bank account ID: FI76 1376 3000 1149 32
SWIFT: NDEAFIHH

For payment we accept cash, credit and depit cards and benefits by Smartum, Edenred and ePassi. 

Copyrights © 2021 All Rights Reserved by Wanha Raatesalmi | web by Davas