Ratsastustunnit

Varaukset: +358 41 3185 403 tai varaukset@wanharaatesalmi.fi

Hinnat sis. alv 10%
Maksuvälineenä käy käteinen, pankki- tai luottokortti sekä Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit, kortit ja sovellukset sekä E-passi.

Ratsastuksen ryhmätunnit

Tallillamme tarjotaan myös ratsastustunteja vaihtelevasti ympäri vuoden. Tunneillamme painotetaan erityisesti askellajiratsastusta ja istuntaa. Syksyllä ja keväällä järjestetään 10 kerran kurssit eri tasoisille ratsastusryhmille. Näistä ilmoitetaan aina kauden alkaessa, mutta kiinnostuksesta on hyvä kertoa jo aiemmin, jotta osaamme varata tarpeeksi paikkoja kaikille. Tervetulleita ovat kaikki ratsastajat, olit sitten nuori tai vanha, aloittelija tai jo kokeneempi.

Yksityistunnit

50€/hlö

Ympäri vuoden meiltä saa sekä yksityistunteja että kaksoistunteja. Jos teitä on useampi tulija, voidaan teille pitää oma ryhmätunti. Yksityistunneilla opettaja keskittyy täysin siihen ainoaan ratsastajaan, joten opetusta on koko tunnin ajan. Yksityistunnilla voi myös yhdessä opettajan kanssa keskustella, mikä on tunnin aihe ja mitä lähdetään harjoittelemaan. Yksityistunnit sopivat näin kaikille ratsastajille taitotasosta ja kokemuksesta riippumatta.  Yksityistunti on kestoltaan 45min.

Lasten yksityistunnit

50€/hlö

Lasten yksityistunneilla keskitytään sekä hevosen hoitoon että ratsastukseen. Lasten yksityistunnin ohjelma onkin jaettu kahteen osioon:  hevosen hoitoon ja ratsastukseen. Puolet ajasta keskitymme hevosen hoidon opetteluun ja toisen puolen ratsastuksen opetteluun.  Näin ollen lapset pääsevät heti alusta asti opettelemaan hyviä hevosmiestaitoja. Lasten yksityistnti on kestoltaan 60min.

Kevään 2022 kurssit

Aloitus: viikolla 11/2022. Tunnit pidetään peräkkäisinä viikkoina
Taitotaso: aloittelija, perustaidot, kokenut ->valitse sinulle sopiva ryhmä
Painoraja: 85 kg

Varaukset: +358 41 3185 403 tai varaukset@wanharaatesalmi.fi

Hinnat sis. alv 10%
Maksuvälineenä käy käteinen, pankki- tai luottokortti sekä Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit, kortit ja sovellukset sekä E-passi.

Ohjeita ratsastamaan tuljoille, käy kurkkaamassa!

Alkeiskurssi

Hinta 250€/hlö/10krt

Alkeiskurssilla aloitetaan aivan alusta eli perusteista. Tässä ryhmässä opetellaan varustamaan hevonen, toimimaan tallilla ja hevosten kanssa turvallisesti. Ratsailla opetellaan perusasioita, askellajeista käynti sekä ravi/töltti ja ryhmästä riippuen myös laukka. Kurssi sopii kaikille ratsastamaan haluaville.

  • Aikuisten alkeistunti 10 krt maanantaisin 18-19
  • Lasten alkeistunti 10 krt maanantaisin klo 17-18 Ikäraja 7 v.

Peruskurssi

Hinta 250€/hlö/10krt

Peruskurssilla jatketaan siitä, mihin alkeiskurssilla jäätiin. Tässä ryhmässä syvennytään vielä enemmän apujen käyttöön. Askellajeista tässä ryhmässä otetaan viimeistään mukaan myös laukka. Eri ryhmät saattavat edetä eri vauhtia. Sopii kaikille, joilla on jo alkeet hallussa.

  • Aikuisten perustaitoisten ryhmä 10 krt tiistaisin 18-19
  • Lasten perustaitoisten ryhmä 10 krt tiistaisin 17-18 Ikäraja 7 v.

Askellajitunnit

Hinta 250€/hlö/10krt

Askellajiryhmässä tehdään vaikeampia harjoitteita ja keskitytään töltin ratsastamiseen ja parantamiseen. Tässä ryhmässä tehdään erilaisia tehtäviä, opetellaan ratsastamaan hevosta oikeaan muotoon ja herkentämään apujen käyttöä. Tämä ryhmä sopii kokeneemmille ratsastajille.

Askellajiratsastukseen tutustuminen 

  • Keskiviikkoisin klo 19-20 10 krt
  • Ikäraja: 13-v
  • Tasovaatimus: hevonen tulee hallita kaikissa perusaskellajeissa (käynti, ravi ja laukka)

Kokeneiden ryhmä

Hinta 250€/hlö/10krt

Kokeneiden ratsastajien ryhmässä teemme haastavampia harjoituksia ja syvennymme askellajiratsastuksen saloihin. Hienosäädämme ratsastajan istuntaa ja herkistämme apujen käyttöä. Tunnustelemme tarkemmin miten hevonen allamme liikkuu ja miksi.

  • Maanantaisin klo 19-20 10 krt

Maastakäsittelykurssit

Hinta 125€/hlö/5krt

Maastakäsittelykurssilla opettelemme hevosen käsittelyä ilman ratsastusta. Harjoitusten tarkoituksena on parantaa hevosen ja ratsastajan yhteistyötä. Turvallisen harrastamisen kannalta on tärkeää hallita hevonen myös silloin, kun emme ole satulassa. Tehdessämme harjoituksia maastakäsin meidän on myös esimerkiksi helpompi opetella katsomaan tarkemmin hevosen liikkeitä.

  • Aikuisten maastakäsittelykurssi 5 krt, keskiviikkoisin klo 18-19
  • Lasten maastakäsittelykurssi 5 krt, maanantaisin klo 17-18 Ikäraja 9 vuotta.

Welcome to Kuusamo and it's peace of nature to our preserved farm.

Wanha (Old) Raatesalmi

Reservations by phone or email from Mon - Fri 9am to 5pm other times book from online.

Onnen Pilke Oy
Business ID: 2448974-4
Bank account ID: FI76 1376 3000 1149 32
SWIFT: NDEAFIHH

For payment we accept cash, credit and depit cards and benefits by Smartum, Edenred and ePassi. 

Copyrights © 2021 All Rights Reserved by Wanha Raatesalmi | web by Davas