Ihana Issikkaloma

Kerää oma porukka tai osallistu aikuisten viikonloppuleirille!

Ihana Issikkaloma

Hevosen tuoksuisia päiviä, töltin täyteisiä maastoretkiä, lempeitä löylyjä ja hilpeitä iltoja. Tervetuloa viettämään viikonloppua Wanhan Raatesalmen ratsastusviikonlopuille! Näitä viikonloppuja varten voit kerätä oman porukan tai osallistua aikuisten viikonloppuleireille. 

Oman porukan viikonloppu räätälöidään täysin ryhmän toiveiden mukaan. Ohjelma voi sisältää esimerkiksi maastoratsastusta, kenttätunteja, teoriaopetusta tai maastakäsittelyä sopivassa suhteessa. Viikonlopulle voidaan ottaa joku teema ratsastuksen näkökulmasta tai voitte tulla vain rentoutumaan sekä nauttimaan ihanista issikoista ja kauniista luonnosta.

Jos omaa porukkaa ei saa kasattua, on myös vaihtoehto osallistua aikuisten viikonloppuleireille, joita järjestetään kysynnän mukaan. Laita siis viestiä sähköpostilla, facebookilla tai soita, jotta saadaan sinut listalle! Myös aikuisten viikonloppuleireillä kuunnellaan osallistujien toiveita, jotta saadaan kaikille sopiva loma aikaiseksi.

Molemmissa vaihtoehdoissa majoitus tapahtuu kauniissa Villa Raatteenrannassa, joka sijaitsee Wanhan Raatesalmen päätilan yhteydessä, aivan kauniin Kuusamojärven rannassa. Talo on kaksikerroksinen 50-luvun talo, joka on täysin remontoitu vuonna 2015 aikakauden henkeä kunnioittaen. Raatteenrannassa on kaikki mukavuudet ja ikkunoista avautuu näkymät suoraan Kuusamojärvelle tai hevosten kesälaitumelle.

Käytössänne ovat myös lempeistä löylyistään tunnetut Wanhan Raatesalmen rantasaunat. Saunan jälkeen on mukavaa istahtaa saunatupaan herkuttelemaan tilan emännän loihtimaa saunapurtavaa.

Raatesalmen keittiössä valmistuvat herkulliset ruoat ryhmällenne eli lomanne voi sisältää täysihoidon maittavilla kotiruokatyyppisillä ruoilla. Halutessanne voitte tehdä ruoat myös itse Villa Raatteenrannan täysin varustellussa keittiössä.

Tulet sitten omalla porukalla viettämään yhteistä lomaa tai tutustumaan uusiin ihmisiin aikuisten leirillä, on Ihanan Issikkaloma taattu. Tervetuloa!

Ihana Issikkaloma

Kesto: pe-su (oman toiveen mukaan)

Hinta: riippuu sisällöstä

Taitotaso: mikä tahansa

Ikäraja: 18 v

Painoraja: 80-90 kg

Varaukset: puhelin, sähköposti, facebook

Muuta: Omalla porukalla alaikäiset ovat tervetulleita aikuisen seurassa. Aikuisten viikonloppuleirit vain täysi-ikäisille. Käy kurkkaamassa Instagram tilin kohokohdista esimerkki ratsastusviikonlopun kulusta!

 

Ohjeita ratsastamaan tuljoille, käy kurkkaamassa!