Koko päivän vaellus

Nauti islanninhevosten ihanuudesta koko päivä!

Koko päivän vaellus

Kuusamon kaunis ja puhdas luonto ympärillä, kavioiden töminä maahan ja hevosen tuoksu. Puiden välistä kimalteleva sininen järvi, mustikat maassa sekä rentouttava tunnelma. Näistä on tehty Wanhan Raatesalmen koko päivän vaellukset.

Koko päivän vaellus on loistava tilaisuus kokeneille ratsastajille lähteä nauttimaan islanninhevosten kanssa Suomen kauniista luonnosta. Tällä vaelluksella liikumme vaihtelevassa maastossa kangasmetsien keskeltä suoalueiden laitamille ja sieltä taas järvenrantaan.  Matkalle mahtuu pitkiä pätkiä pehmeää tölttiä, joka tekee matkan taittamisesta vaivatonta ja mukavaa. Tuuli tuivertaa tukassa myös mäkiä riemukkaasti laukatessa.

Vaelluksella pidetään lounastauko, jonka aikana nautitaan maastolounas. Muitakin jaloittelutaukoja voidaan pitää, jos ryhmälaiset niin haluavat. Maasto alkaa kokoontumisella tallille, jossa jaetaan haastattelun perusteella kaikille sopivat hevoset. Tämän jälkeen hevoset varustetaan, eväät pakataan mukaan ja noustaan ratsaille. Vaelluksen kesto on noin seitsemän tuntia. 

Koko päivän vaelluksia järjestetään ilmoista riippuen usein vasta loppu kesästä ja mikä olisikaan sen parempaa kuin lähteä kokemaan pohjoisen Suomen upea ruska ratsailta. Ota yhteyttä ja tiedustele tilannetta!

Koko päivän vaellus

Kesto: 7 h

Hinta: alk. 180 €

Varattava aika: 8 h

Taitotaso: kokenut

Ikäraja: 13 v

Painoraja: 80 kg

Varaukset:
puhelin: +358 41 3185 403,
sähköposti: varaukset(at)wanharaatesalmi.fi, facebook

Muuta: hinta sisältää maastolounaan, vaelluksen aikana pidetään taukoja

 

Ohjeita ratsastamaan tuljoille, käy kurkkaamassa!

Maksutavat

Sis. alv 10%
Maksuvälineenä käy käteinen, pankki- tai luottokortti, Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit ja -rahat sekä E-passi.