Ihana issikkaloma

Kerää oma porukka tai osallistu aikuisten viikonloppuleirille!

Hevosen tuoksuisia päiviä, töltin täyteisiä maastoretkiä, lempeitä löylyjä ja hilpeitä iltoja. Tervetuloa viettämään viikonloppua Wanhan Raatesalmen ratsastusviikonlopuille! Näitä viikonloppuja varten voit kerätä oman porukan tai osallistua aikuisten viikonloppuleireille. 

Oman porukan viikonloppu räätälöidään täysin ryhmän toiveiden mukaan. Ohjelma voi sisältää esimerkiksi maastoratsastusta, kenttätunteja, teoriaopetusta tai maastakäsittelyä sopivassa suhteessa. Viikonlopulle voidaan ottaa joku teema ratsastuksen näkökulmasta tai voitte tulla vain rentoutumaan sekä nauttimaan ihanista issikoista ja kauniista luonnosta.

Jos omaa porukkaa ei saa kasattua, on myös vaihtoehto osallistua aikuisten viikonloppuleireille, joita järjestetään kysynnän mukaan. Laita siis viestiä sähköpostilla, facebookilla tai soita, jotta saadaan sinut listalle! Myös aikuisten viikonloppuleireillä kuunnellaan osallistujien toiveita, jotta saadaan kaikille sopiva loma aikaiseksi.

Molemmissa vaihtoehdoissa majoitus tapahtuu kauniissa Villa Raatteenrannassa, joka sijaitsee Wanhan Raatesalmen päätilan yhteydessä, aivan kauniin Kuusamojärven rannassa. Talo on kaksikerroksinen 50-luvun talo, joka on täysin remontoitu vuonna 2015 aikakauden henkeä kunnioittaen. Raatteenrannassa on kaikki mukavuudet ja ikkunoista avautuu näkymät suoraan Kuusamojärvelle tai hevosten kesälaitumelle.

Käytössänne ovat myös lempeistä löylyistään tunnetut Wanhan Raatesalmen rantasaunat. Saunan jälkeen on mukavaa istahtaa saunatupaan herkuttelemaan tilan emännän loihtimaa saunapurtavaa.

Raatesalmen keittiössä valmistuvat herkulliset ruoat ryhmällenne eli lomanne voi sisältää täysihoidon maittavilla kotiruokatyyppisillä ruoilla. Halutessanne voitte tehdä ruoat myös itse Villa Raatteenrannan täysin varustellussa keittiössä.

Tulet sitten omalla porukalla viettämään yhteistä lomaa tai tutustumaan uusiin ihmisiin aikuisten leirillä, on Ihanan Issikkaloma taattu. Tervetuloa!

Kesto: pe-su (oman toiveen mukaan)
Hinta: riippuu sisällöstä
Taitotaso: mikä tahansa
Ikäraja: 18 v
Painoraja: 80-90 kg
Varaukset: (+358) 41 3185 403, varaukset@wanharaatesalmi.fi
Muuta: Omalla porukalla alaikäiset ovat tervetulleita aikuisen seurassa. Aikuisten viikonloppuleirit vain täysi-ikäisille. Käy kurkkaamassa Instagram tilin kohokohdista esimerkki ratsastusviikonlopun kulusta!

Hinta sis. alv 10%
Maksuvälineenä käy käteinen, pankki- tai luottokortti, Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit ja -rahat sekä E-passi.

Welcome to Kuusamo and it's peace of nature to our preserved farm.

Wanha (Old) Raatesalmi

Reservations by phone or email from Mon - Fri 9am to 5pm other times book from online.

Onnen Pilke Oy
Business ID: 2448974-4
Bank account ID: FI76 1376 3000 1149 32
SWIFT: NDEAFIHH

For payment we accept cash, credit and depit cards and benefits by Smartum, Edenred and ePassi. 

Copyrights © 2021 All Rights Reserved by Wanha Raatesalmi | web by Davas