Henkilökunta

Mirva-Kristine Varpa

Wanhan Raatesalmen tilan emäntä

Mirvan motto: Animals don’t have a voice, so you will never stop hearing mine.

Mirva on Wanhan Raatesalmen kasvot. Unelma omasta maatilasta toteutui 2014, kun Mirva ja Vesa muuttivat Kuusamoon Järvenpäästä. Mirva on työskennellyt aikaisemmassa elämässään eri yrityksissä kansainvälisissä hankintatehtävissä ja yrittäjänä vuodesta 2010.

Mirvan elämään ovat aina kuuluneet eläimet. Islanninhevoset ja askellajiratsastus ovat hänelle intohimo. Koiria hänellä on ollut aina ja Mirva onkin kouluttautunut myös toimimaan ongelmakoirien kanssa. 

Ennen Kuusamoon muuttoa Mirva on ohjannut vuosia islanninhevosvaelluksia sekä ratsastustunteja Etelä-Suomessa. Vuosien varrella hän on kouluttautunut monipuolisesti islanninhevos-alalle sekä askellajiratsastukseen. Mirva onkin tuttu näky alan kursseilla ja koulutuksissa.  Hänellä on hevosalan tutkinto koulutuskeskus Salpauksesta Lahdesta ja hän on valmistumassa tason I FEIF-ohjaajaksi. Mirva edustaa pehmeälinjaista koulutustapaa kaikkien eläinten, myös hevosten kanssa.

Vesa Varpa

Renki

Vesan motto: Jos se näyttää suoralta, se on suorassa.

Vesa vastaa Raatesalmella siitä, että tallitekniikka toimii ja paikat pysyvät jotakuinkin kunnossa. Vesa on myös Raatesalmen virallinen valokuvaaja ja vastaa lähes kaikesta markkinointimateriaalista. Talvella iso osa Vesan ajasta menee talvireittien kunnossapitoon.

Tällä hetkellä Vesalla menee suurin aika päärakennuksemme entisöintihankkeen parissa.

Vesa on toiminut yrittäjänä elektroniikka-alalla vuodesta 2008 sekä sivutoimisena valo- ja videokuvaajana vuodesta 2004. 

Welcome to Kuusamo and it's peace of nature to our preserved farm.

Wanha (Old) Raatesalmi

Reservations by phone or email from Mon - Fri 9am to 5pm other times book from online.

Onnen Pilke Oy
Business ID: 2448974-4
Bank account ID: FI76 1376 3000 1149 32
SWIFT: NDEAFIHH

For payment we accept cash, credit and depit cards and benefits by Smartum, Edenred and ePassi. 

Copyrights © 2021 All Rights Reserved by Wanha Raatesalmi | web by Davas