fi gb de ru

Choose language

Raatteenranta 230m2

Raatteenrannan lomatalo sijaitsee Wanhan Raatesalmen päätilan yhteydessä, aivan kauniin Kuusamojärven rannassa. Talo on kaksikerroksinen 50-luvun talo, joka on täysin remontoitu vuonna 2015 aikakauden henkeä kunnioittaen. Raatteenrannassa on kaikki mukavuudet. Ikkunoista avautuu näkymät suoraan Kuusamojärvelle.

Lomatalossamme mahtuu yöpymään väljästi kahden hengen huoneissa 12 henkeä ja lisävuoteilla majoittujia mahtuu jopa 18, ilman että seurustelutilohin tarvitsee tuoda vuoteita. Se soveltuu erinomaisesti lapsiperheille, leireille tai esimerkiksi yritysporukoille. Talossa on kaksi keittiötä täysin varustein ja yksi minikeittiöllinen makuuhuone. Tilava ruokailuhuone mahdollistaa isommankin porukan ruokailun samaan aikaan.

Vieraiden käytössä on Wanhan Raatesalmen rantasaunat. Isompi sauna kylvettää noin 10 saunojaa kerralla ja pienempi 4-6 aikuista. Saunan terassi ja iso grilli ovat myös vieraiden käytössä. Rannassa on myös lapinkota, jossa voi paistella lettuja, makkaraa tai vaikkapa kalaa avotulella. Kotaan mahtuu noin 20 henkeä.

Raatesalmen rannassa on soutuvene kahden hevosvoiman moottorilla, joka on lomatalon asukkaiden käytössä.

Wanhan Raatesalmen iso uisteluvene on vuokrattavissa tarpeen mukaan. Veneeseen mahtuu jopa kuusi aikuista varusteineen. Venettä voidaan vuokrata esimerkiksi kalastus-, lintu- ja luontoretkille. Kysy hintaa varausta tehdessäsi.

master600_kalassa.jpg

Vieraille on myös tarjolla hyviä mahdollisuuksia islanninhevosvaelluksille! Voit tutustua issikkatarjontaamme täällä

IMG_8758.jpg

 Voit myös varata lomatalon Nettimökki-varauspalvelun kautta:

VARAUKSET
Varaukset ja tiedustelut:
varaukset@wanharaatesalmi.fi
Vesa 040-1502 607
Mirva 040-1502 606