fi gb de ru

Choose language

Islanninhevoset

Tervetuloa ratsastamaan upeaan Kuusamolaiseen metsämaisemaan!

Vaellustalli Wanha Raatesalmi sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Kuusamojärven rannalla vain 10 minuutin ajomatkan päässä Kuusamon keskustasta.  Olemme Kuusamon ainoa pelkästään islanninhevospalveluihin erikoistunut talli. Me myös kasvatamme islanninhevosia. Raatesalmella sinua palvelevat kokeneet, islanninhevosen askellajeihin ja maastovaellusten ohjaamiseen kouluttautuneet ohjaajat. 

Tarjoamme eritasoisia maastoretkiä tölttäävillä, kilteillä issikoillamme. Maastot kulkevat metsässä, upeassa koillismaalaisessa kangasmaastossa korpi- ja aapasoiden tuoksussa. Raatesalmen reitistö koostuu monipuolisesta maastosta, johon kuuluu nousuja ja laskuja, hitaita osuuksia metsässä, sekä laukka- ja tölttiosuuksia poluilla ja metsäteillä. Metsässä tapaamme usein poroja, paljon metsäkanalintuja sekä muita eläimiä. Raatesalmella on kymmeniä kilometrejä monipuolisia reittejä - meiltä ei maastot lopu kesken. 

Meille ovat tervetulleita niin ensikertaa hevosen selkään nousevat asiakkaat kuin kokeneet konkaritkin. Räätälöimme retket aina ratsastajan mieltymysten ja tason mukaisiksi. Pyrimme pitämään ryhmäkoot pienenä, jolloin ratsastuksenohjaaja pystyy luontevasti opastamaan jokaista ratsastajaa löytämään töltin taian ratsultaan. 

Maastoretkien ja vaellusten lisäksi järjestämme myös kenttätunteja sekä erilaisia kursseja ja valmennuksia. Teemme yhteistyötä Suomen kokeneimpien askellajivalmentajien kanssa ja suosittuja valmennusviikonloppuja järjestetään muutaman kerran vuodessa.

Mikäli etsit luonnonkaunista lomanviettopaikkaa tai vaikka ohjelmaa työporukan virkistyspäiväksi, polttareiden viettoon tai haluat muuten vaan nauttia kauniista Kuusamon luonnosta historiallisissa puitteissa, olet löytänyt etsimäsi. Tervetuloa!

VARAUKSET

Ratsastus ajanvarauksella:
Varaukset ja tiedustelut:
varaukset@wanharaatesalmi.fi
Mirva 040-1502 606

Mikäli emme vastaa, olemme juuri maastossa. 
Jätä viesti, niin soitamme takaisin.

Tervetuloa tutustumaan talliin!
Ilmoitathan tulostasi etukäteen.