fi gb de ru

Choose language

Tunnin maastoratsastus

Mukava tutustumisretki issikoiden maailmaan

Huom. mikäli olet tulossa ensimmäistä kertaa ratsastamaan, niin tunnin maaston sijaan suosittelemme kahden tunnin alkeismaastoa. Alkeismaastoon kuuluu 30min alustus ja 1,5h ratsastusta. Voit myös tilata kuljetuspalvelun nettivarausta tehdessäsi. Valitse haluamasi noutopiste valikosta.

IMG_3172-Edit.jpg

Tule kokemaan Kuusamon erämaaluonnon hiljaisuus ja kauneus tunnin retkellä rauhallisen islanninhevosen selässä. Vaelluksemme soveltuvat kaiken tasoisille ratsastajille. Retket toteutetaan ryhmissä ratsastajien tason mukaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Retken aikana kuljemme pieniä kauniita metsäpolkuja ja nautimme luonnon rauhasta. Pääsemme kiipeilemään mäkiä ja ihailemaan naavaisia puita. Rauhallisen käynnin lisäksi pääsemme kokeilemaan islanninhevosten omaa askellajia, pumpulin pehmeää tölttiä sekä kokeneempien vaelluksilla karautamme välillä mukavaan laukkaan. Maastoissamme on todella runsas linnusto, joka tarjoaa myös lintuharrastajalle paljon nähtävää!

VARAA NYT!
Nettivaraus sulkeutuu 14t ennen ratsastuksen alkua. Voit myös tiedustella varaustilannetta sähköpostitse varaukset@wanharaatesalmi.fi tai puhelimitse 040-1502606.

Loading...
Loading...