fi gb de ru

Choose language

Raatesalmen issikat

Alfa från Singö

Syntymäaika: 2002
Sukupuoli: Tamma
Väri: Ruunivoikko, ei merkkejä
Kuvaus: Alfa on viljakas tamma, joka toimii pääasiassa vetohevosen tehtävissä. Alfa on suuri, kaunis tamma, jonka sydänturpa ja suuri persoona ei jätä ketään kylmäksi. Alfa ei säpsy eikä säiky mitään vaan johdattaa maastossa joukkoa varmoin askelin. 

Valkyrja frá Hamrahlíð

Lempinimi: Varjo
Syntymäaika:2003
Sukupuoli: Tamma
Väri: Mustankimo, ei merkkejä
Kuvaus: Valkyrja on kilttiäkin kiltimpi suuren sydämen omaava joka tytön unelmahevonen. Varjo on tallin luottohumma ja kyyditseekin usein niitä kaikista eniten jännittäviä asiakkaita. Varjon kanssa jokainen ratsastaja pääsee tutustumaan töltin taikaan ja kokeneemmat ratsastajat pääsevät nauttimaan reippaasta laukasta.

Sýn frá Bjargi
Syntymäaika: 1998
Sukupuoli: Tamma
Väri: Punarautias, tähti
Kuvaus: Sýn on erittäin rauhallinen ja kiltti tamma jolla on aivan ihastuttavan pehmeä töltti. Sýn on yksi tallimme ehdottomista luottoratsuista. Syn on myös usein mukana erilaisissa talutustapahtumissa ja muissa lapsille suunnatuissa tapahtumissa. Syn on aivan loistava ratsu ensikertalaiselle.

 
 
 

Freyr frá Hala
Syntymäaika:1999
Sukupuoli: Ruuna
Väri: Tummanrautias, ei merkkejä
Kuvaus: Freyr on tallimme suurin issikka, todellinen lempeä jätti. Se on luonteeltaan hyvin rauhallinen ja seisoo paikallaan vaikka maailman tappiin, kun sitä varustaa. Sen kyydissä voi ratsastaa niin aikuinen mies kuin pieni lapsikin ja sen pehmeään tölttiin on helppo ihastua ikihyviksi.

Hásteinn frá Litlalandi
Lempinimi: Hasse
Syntymäaika: 2005
Sukupuoli: Ruuna
Väri: Rautias, ei merkkejäKuvaus: Hásteinn on erittäin osaava hevonen, jolla on mahtava töltti ja sopivasti viljaa. Hasse on usein kokeneiden ratsastajien suosikki, mutta kyyditsee luotettavasti ensikertalaisenkin.

Simbi frá Akrakoti
Syntymäaika: 2007
Sukupuoli: Ruuna
Väri: Punaruunikko, ei merkkejä
Kuvaus: Simbi on reipas nuorempi ruuna, joka ilahduttaa tallimme kokeneempia ratsastajia. Simbilta löytyy neljä mukavaa askellajia, joista töltti on herran itsensä ehdoton suosikki.

Somadis frá Niemenpelto

Lempinimi: Soma
Syntymäaika: 2007
Sukupuoli: Tamma
Väri: Kulomusta, ei merkkejä
Kuvaus: Somadis on kiltti ja rauhallinen tamma, jolla on niin vahva töltti, että ravia saadakseen joutuu ratsastaja tekemään tosissaan töitä. Osaava ratsu kentällä ja varmajalkainen kumppani maastoiluun.

Svandis frá Niemenpelto

Syntymäaika: 2008
Sukupuoli: Tamma
Väri: Punarautias, laukki
Kuvaus: Svandis on tallimme pienin tamma ja varsinainen ilopilleri. Se on niin positiivinen hevonen, että sen kanssa tulee väkisinkin hyvälle tuulelle. Svandis on luonteeltaan vielä varsamaisen utelias, mutta siitä huolimatta on jo oikein osaava ratsu kentällä ja varma kaveri myös maastoiluun. Ja löytyyhän Svandikseltakin oikein mukava töltti.

Héla frá Langárfossi

Syntymäaika: 1998
Sukupuoli: Tamma
Väri: Kimo, ei merkkejä
Kuvaus: Héla on osa-aikaeläkeläinen, joka ilahduttaa pääasiassa lapsi-asiakkaita. Hélan kanssa pääsee varmasti kokelemaan tölttiä. Héla on luonteeltaan rauhallinen eikä pienistä hätkähdä.

Gerdrüd fra Ruusukivi

Lempinimi: Kerttu
Syntymäaika:2010
Sukupuoli: Tamma
Väri: Kulomustakirjava
Kuvaus: Kerttu on nuori kaunis tamma isolla T:llä. Kerttu on reipas menijä, jolta löytyy helposti kaikki askellajit. Töltti on usein passitahtista, mutta pienellä työskentelyllä saa neidin kulkemaan kauniisti puhdasta nelitahtista tölttiä. Kerttu on vasta kasvamassa asiakasratsun tehtäviin ja tekee vielä töitä valikoidusti.

Draumur fra Dofri

Lempinimi: Poni
Syntymäaika:2008
Sukupuoli: Ruuna
Väri: Hopearuunihallakko
Omistaja: Vappu ja Ruusu Takala
Kuvaus: Poni tuli meille omistajansa kanssa kesätöihin 2016 ja sen "työsopimus" vakinaistettiin ainakin omistajien opintojen ajaksi. Poni on yksi tallimme luottoratsuista. Sillä on neljä askellajia, joskin töltti on sille hieman haastavampaa, kun laumamme muille hevosille. Poni on nyt kuitenkin treenannut töltin saloja ja siltä löytyykin jo melko helposti puhdas töltti. Ponin keinuhevosen laukkaan on helppo ihastua.

Sara frá Vindasi

Syntymäaika: 2004
Sukupuoli: Tamma
Väri: Mustanvoikonkirjava
Kuvaus: Sara on kiltti, mutta reipas hevonen, joka pääsee parhaiten näyttämään taitonsa kokeneella ratsastajalla. Saralla on erittäin laadukkaat neljä askellajia, joita toivottavasti tullaan näyttämään tulevaisuudessa myös kisaradoilla. Sara on Velgian kanssa tallimme uusin tulokas.

Velgia fra Nevala

Syntymäaika: 2006
Sukupuoli: Tamma
Väri: Ruunihallakko
Kuvaus: Velgia on Saran kanssa tallimme uusin laumanjäsen. Se on kiltti ja kuuliainen tamma, joka kyyditsee turvallisesti niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin ratsastajat. Velgialta löytyy mukavasti eteen päin pyrkimystä, mutta jarrut löytyvät aina. Velgia on yksi tallimme tulevista luottoratsuista. 

Gigant

Lempinimi: Giga
Syntymäaika:1998
Sukupuoli: Ruuna
Väri: Ruunikko
Kuvaus: Mailman kiltein ja kultaisin pieni poni. Giga toimii meidän kaikkein pienimpien ratsastajien luottoratsuna sekä kärrypponina. Ruuna on entinen raviponi ja syttyykin aina saadessaan kärryt peräänsä.

Thor fra Miiza

Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: Ori
Väri: Ruunikko
Emä: Limra fra Hofsósi, Isä: Herakles frá Herríðarhóli
Kuvaus: Thor on kaksivuotias orivarsa ja Raatesalmen omien orien velipuoli. Thor elelee vielä huolettomia nuoruusvuosia ja koulutus alkaa noin neljästä viiteen vuotiaana.

Wanhan Raatesalmen omat kasvatit

Valur fra Raatesalmi
Ori, s. 2015

Frosti fra Raatesalmi
Ori, s. 2015

Ásrun fra Raatesalmi
Tamma, s. 2017

Mjölnir fra Raatesalmi
Ori, s. 2017