fi gb de ru

Choose language

Mari Väyrynen-Kunnaksen askellajikurssi 29-31.5.2020

Mari Väyrynen-Kunnas tulee jo viidettä kertaa pitämään Wanhalle Raatesalmelle supersuosittua askellajiratsastuksen viikonloppukurssia. Aikaisemmat kurssit on myyty loppuun parissa päivässä joten varaa paikkasi ajoissa!

Mari_ja_Heimur.pngMari ja Heimur frá Austurkoti
 
Mari on koulutukseltaan Ammattivalmentaja (VAT), FEIF-2 ohjaaja ja hevoshieroja. Marilla tunneilla on positiivinen ja kannustava ilmapiiri oppia ja kehittyä yhdessä hevosen kanssa.
 
Nyt siis on aivan mahtava tilaisuus tulla kehittämään omaa askellajiratsastusta ja islanninhevostietoutta huippuopissa. Kurssi sopii ratsastajille, joilla on ratsastuksen perustaidot hallussa. Ratsukot jaetaan tunneilla tasoryhmiin, jotta jokainen saa sopivaa opetusta.
 
Kurssi järjestetään 29-31.5.2020 Kuusamossa Wanhan Raatesalmen kauniilla tilalla. Kurssimaksu sisältää yöpymisen täysihoidolla Raatesalmella upeassa Villa Raatteenrannassa, jossa kaikki mukavuudet.
 
Lauantaina päivä koostuu aamupäivän teoriaosuudesta jonka jälkeen nautimme maittavan lounaan. Iltapäivällä pääsemme soveltamaan juuri oppimaamme teoriaa käytäntöön Marin pitämillä ratsastustunneilla. Ratsastustunnit pidetään pienryhmissä, jotta jokainen ratsukko saa tunnista mahdollisimman paljon irti.
 
Lauantaina illalla lämpeää rantasauna ja halukkaat voivat vielä lähteä iltamaastoilemaan heppojen kanssa saunalenkin muodossa.
 
Sunnuntaina ohjelmassa on 2 x 45min ratsastunnit pienryhmissä Marin opissa.
 
Kurssin hinta on 370€/henkilö, sisältää majoituksen, opetuksen, kurssihevosen, aamiaisen, lounaan, päivällisen, saunan käytön sekä saunalenkkimaaston. Kurssille on mahdollista osallistua myös omalla hevosella.
 
Saapuminen Raatesalmelle perjantaina 29.5. illalla tai lauantaina 30.5. aamulla klo 8. Kurssi päättyy sunnuntaina 31.5. iltapäivällä.
 
Halukkaiden on mahdollista varata Marin kaksoistunteja perjantaille 29.5. alk.noin klo: 16. Paikkoja on vain rajoitettu määrä. Kaksarin hinta 50€/hlö.  

Wanhan Raatesalmen järjestämät askellajikurssit ovat olleet supersuosittuja ja ne on myyty loppuun parissa päivässä, joten varaa paikkasi ajoissa. Ilmoittautuminen on sitova. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tutustu varausehtoihin ja muihin ohjeisiin täällä. Ajo-ohjeet löydät täältä.
 
Tutustu Villa Raatteenrantaan tästä linkistä