fi gb de ru

Choose language

Ratsastuskurssit Kevät 2020

KEVÄÄN RATSASTUSKURSSIKALENTERI

Tervetuloa nauttimaan islanninhevosten monipuolisuudesta alan ammattilaisten opissa. Kalenterista löytyy sopiva tunti niin aloittelijoille kuin kokeneille, lapsilla ja aikuisille. Jos sinua mietityttää mikä ryhmä olisi sopiva juuri sinulle tai lapsellesi ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä sopiva tunti.

Tunneilla ratsastetaan aina alalle kouluttautuneen, islanninhevosiin ja askellajiratsastukseen perehtyneen ammattilaisten ohjaamana. Kurssien sisältö räätälöidään kullekin ryhmälle sopivaksi. Meillä painotetaan tunneilla paljon istunnan tärkeyttä ja harjoitukset tehdään askellajiratsastuksen näkökulmasta.

Islanninhevonen on erinomainen valinta ratsastuksen aloittamiseksi, sillä rotu on tunnettu rauhallisuudestaan ja kiltteydestään. Toisaalta ketteränä ja monipuolisena rotuna sillä on paljon annettavaa myös kokeneille ratsastajille. Issikat ovatkin monelle aikuiselle se rotu jonka kanssa aloitetaan nuoruuden harrastus uudelleen.

Meillä panostetaan erityisesti lasten turvallisuuteen ja paikan päällä on aina aikuinen ratsastuksenohjaaja avustamassa hevosten varustamisessa ja varusteiden purkamisessa.

Järjestämme ratsastuskursseja myös esim. kaveriporukoille. Mikäli teillä on jo kasassa oma ryhmä jonka kanssa haluaisitte tulla tunneille ottakaa rohkeasti yhteyttä. Räätälöidään sitten juuri teidän porukallenne sopiva tuntipaketti.

Tervetuloa heppailemaan rentoon porukkaan, ihanaan maalaismaisemaan!
 

ALKEISKURSSIT:

Lasten 10 kerran alkeiskurssi maanantaisin klo 17.00-18.00. Alkaa 16.3.2020
Aikuisten 10 kerran alkeiskurssi tiistaisin klo 17-18 Alkaa 17.3.2020

Hinta 220€/osallistuja/kurssi

JATKOKURSSIT JA ASKELLAJIKURSSIT: 

Lasten kokeneiden ryhmä, 10 kerran jatkokurssi tiistaisin klo 18-19 Alkaa 17.3.2020
Lasten 10 kerran alkeisjatko ryhmä maanantaisin klo: 18-19 Alkaa 16.3.2020

Aikuisten 10 kerran askellajikurssi kokeneemmille keskiviikkoisin klo 18-19 Alkaa 18.3.2020

Hinta 220€/osallistuja/kurssi