fi gb de ru

Choose language

Kesäleiri 2020

IMG_9676-Edit.jpg

TERVETULOA KESÄLEIRILLE RAATESALMELLE!

Päiväleiri 2020:

Lasten yleisleiri (n. 7-13 vuotiaille) 22-26.6.2020 klo 9.30-15.30 Leiri soveltuu kaiken tasoisille ratsastajille. Leiriläiset jaetaan tarvittaessa tasoryhmiin.

Raatesalmen suositut kesäleirit ovat ihana tapa viettää viisi päivää heppailen upeassa perinteikkäässä maalaismaisemassa Kuusamojärven rannalla. Ratsastuksen ja hevostenhoidon lisäksi leireillä pääsee tutustumaan myös muihin maatilan eläimiin ja niiden hoitoon. Tilallamme asustaa hevosten lisäksi lampaita, kanoja, kissoja ja koiria. 

Viiden päivän leirihintaan kuuluu aamupala, maittava kotiruokalounas sekä välipala. Leirillä ratsastetaan joka päivä maastossa ja/tai kentällä. Päivittäin opetellaan hevosten hoitoa ja ratsastusta niin teorissa kuin käytännössäkin. Jokainen leiriläinen saa oman hoitohevosen, jonka kanssa touhuta leirillä. Viimeisenä leiripäivänä teemme jännittävän vähän pidemmän metsäretken hevosilla eväineen jonka päätteksi uitamme hevoset Kuusamojärven vilvoittavassa vedessä. Päivän päätteeksi pidämme grillijuhlat ja muistelemme leiriviikon iloisia tapahtumia.

Raatesalmella leirien ohjaajina toimivat alalle kouluttautuneet, islanninhevosiin ja askellajiratsastukseen perehtyneet aikuiset ohjaajat.

Leirin hinta on 295€, varausmaksu 100€. Sitovat ilmoittautumiset p. 040-1502 606 tai varaukset(at)wanharaatesalmi.fi. Tutustu tallin sääntöhin ja varausehtoihin täällä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.