fi gb de ru

Choose language

Kahden tunnin maastoretki

Ihana retki Islanninhevosilla

Kahden tunnin vaellus on meidän suosituin retkemme. Ryhmät muodostetaan ratsastajan tason mukaan. Varausta tehdessäsi sinulta kysytään ratsastuskokemuksestasi ja sen perusteella sinut sijoitetaan oikeaan tasoryhmään. Kesällä sään salliessa pääsemme myös tölttäilemään rantavedessä ja uitamme hevoset.

poni.jpg

Tule kokemaan Kuusamon erämaaluonnon hiljaisuus ja kauneus rauhallisen islanninhevosen selässä. Retkemme soveltuvat kaiken tasoisille ratsastajille, meillä vaellukset toteutetaan ryhmissä ratsastajien tason mukaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Retken aikana kuljemme pieniä kauniita metsäpolkuja ja nautimme luonnon rauhasta. Pääsemme kiipeilemään mäkiä ja ihailemaan naavaisia puita. Rauhallisen käynnin lisäksi pääsemme kokeilemaan islanninhevosten omaa askellajia, pumpulin pehmeää tölttiä sekä kokeneempien vaelluksilla karautamme välillä mukavaan laukkaan. Maastoissamme on todella runsas linnusto, joka tarjoaa myös lintuharrastajalle paljon nähtävää!

VARAA NYT!
Huom. nettivaraus sulkeutuu 14t ennen ratsastuksen alkua. Voit myös tiedustella varaustilannetta ja muita kellonaikoja yms. sähköpostitse varaukset@wanharaatesalmi.fi tai puhelimitse 040-1502606.

Loading...
Loading...