fi gb de ru

Choose language

Ihana Issikkaloma

Kokoa oma porukka ja tulkaa viettämään Ihana Issikkaloma Kuusamoon.

Hevosen tuoksuisia päiviä, töltin täyteisiä maastoretkiä, lempeitä löylyjä ja hilpeitä iltoja. Tervetuloa viettämään juuri teidän ryhmälle räätälöityä Ihanaa Issikkalomaa Kuusamoon. Kokoamme loman sisällön juuri teidän toiveidenne mukaan. Ohjelma voi sisältää esimerkiksi maastoratsastusta, kenttätunteja, teoriaopetusta tai maastakäsittelyä.

Arja_ja_Susanna_kahvilla.jpg

Majoittuminen on kauniissa Villa Raatteenrannassa, joka sijaitsee Wanhan Raatesalmen päätilan yhteydessä, aivan kauniin Kuusamojärven rannassa. Talo on kaksikerroksinen 50-luvun talo, joka on täysin remontoitu vuonna 2015 aikakauden henkeä kunnioittaen. Raatteenrannassa on kaikki mukavuudet. Ikkunoista avautuu näkymät suoraan Kuusamojärvelle.Voit tutustua Villaan tarkemmin tästä.

raatteenranta1.jpg

Käytössänne ovat myös lempeistä löylyistään tunnetut Wanhan Raatesalmen rantasaunat. Saunan jälkeen on mukavaa istahtaa saunatupaan herkuttelemaan tilan emännän loihtimaa saunapurtavaa tai mennä kotaan paistelemaan makkaraa ja muistella päivän tapahtumia avotulen räiskyessä.

Raatesalmen keittiössä valmistuvat myös herkulliset ruoat ryhmällenne eli lomanne voi sisältää täysihoidon maittavilla kotiruokatyyppisillä ruoilla. Halutessanne voitte tehdä ruoat myös itse Villa Raatteenrannan täysin varustellussa keittiössä.

Suunnitellaan yhdessä juuri teidän ryhmän Ihana Issikkaloma.