fi gb de ru

Choose language

Kurssiviikonloppu Lokakuussa 5-7.10.2018

Askellajiviikonloppu Lokakuussa Kuusamossa (Yksi peruutuspaikka vapaana)

Huippusuositut valmennukset saavat jatkoa! Wanha Raatesalmi järjestää viikonlopun kestävän kurssin yhdessä FEIF II tason ratsastuksenohjaaja Mari Väyrynen-Kunnaksen kanssa. Nyt on mahtava tilaisuus tulla kehittämään omaa askellajiratsastusta ja islanninhevostietoutta huippuopissa. Kurssi sopii ratsastajille, joilla on ratsastuksen perustaidot hallussa.
 
 Mari_Vayrynen-Kunnas_nettisivuille.jpg
 Mari Väyrynen-Kunnas FEIF II -tason ratsastuksenohjaaja ja ammattivalmentaja taso 4.
 
Kurssi järjestetään 5-7.10.2018 Kuusamossa Vaellustalli Wanhan Raatesalmen kauniilla tilalla. Kurssimaksu sisältää yöpymisen täysihoidolla Raatesalmella upeassa Villa Raatteenrannassa, jossa kaikki mukavuudet.
 
Lauantaina päivä koostuu aamupäivän teoriaosuudesta ja maittavan lounaan jälkeen pääsemme Marin opissa soveltamaan juuri oppimaamme teoriaa käytäntöön. Iltapäivän ratsastustunnit pidetään pienryhmissä, jotta jokainen ratsukko saa tunnista mahdollisimman paljon irti.
 
Lauantaina illalla lämpeää rantasauna ja halukkaat voivat vielä lähteä iltamaastoilemaan n. 2 tunnin saunalenkin muodossa.
 
Sunnuntaina ohjelmassa on 2 x 45min ratsastunnit pienryhmissä Marin opissa.
 
Kurssin hinta on 320€/henkilö, sisältää majoituksen, opetuksen, kurssihevosen, aamiaisen, lounaan, päivällisen, saunan käytön sekä saunalenkkimaaston.
 
Saapuminen Raatesalmelle perjantaina 5.10. illalla tai lauantaina 6.10. aamulla klo 8. Kurssi päättyy sunnuntaina iltapäivällä.
 
Halukkaiden on mahdollista varata Marin kaksoistunteja perjantaille 5.10. alk.noin klo: 16. Paikkoja on vain rajoitettu määrä. Kaksarin hinta 45€/hlö.  

Marin kurssit ovat olleet super suosittuja ja kevään kurssi myytiin täyteen kahdessa päivässä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta pääset kurssille mukaan! Kurssille on kymmenen paikkaa, kurssi toteutuu jos saamme vähintään seitsemän osallistujaa. Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu varausehtoihin ja muihin ohjeisiin täällä. Ajo-ohjeet löydät täältä.
 
Voit tutustua Mariin tarkemmin tästä linkistä
 
Tutustu Villa Raatteenrantaan tästä linkistä