fi gb de ru

Choose language

Kurssiviikonloppu Touko-kesäkuun taitteessa 31.5-2.6.

31 kertainen SM-voittaja Arnella Nymanin kurssiiviikonloppu Touko-Kesäkuun taitteessa Kuusamossa

KURSSI ON TÄYNNÄ!

Huippusuositut valmennukset saavat jatkoa! Wanha Raatesalmi järjestää viikonlopun kestävän kurssin yhdessä Arnella Nymanin kanssa. Arnella Nyman on varmasti Suomen tunnetuin ja yksi menestyneimpiä askellajiratsastajia. Hänellä on 31 SM kultamitalia, 2 MM-pronssia, PM hopea- ja PM pronssi-mitalit. Vuonna 2015 SRL valitsi Arnellan vuoden esikuvaksi. Meillä on ilo ja kunnia saada hänet  ensimmäistä kertaa pitämään kurssia Pohjois-Suomeen! Kurssi soveltuu kaiken tasoisille askellajiratsastuksesta kiinnostuneille ratsastajille. Kurssille voi osallistua myös omalla hevosella.
 
 Arnella_ja_Thor_copyright.jpg
Arnella Nyman ja Thór från Järsta.
 
Nyt siis on aivan mahtava tilaisuus tulla kehittämään omaa askellajiratsastusta ja islanninhevostietoutta huippuopissa. Kurssi sopii ratsastajille, joilla on ratsastuksen perustaidot hallussa. Ratsukot jaetaan tunneilla tasoryhmiin, jotta jokainen saa sopivaa opetusta.
 
Kurssi järjestetään 31.5-2.6.2019 Kuusamossa Vaellustalli Wanhan Raatesalmen kauniilla tilalla. Kurssimaksu sisältää yöpymisen täysihoidolla Raatesalmella upeassa Villa Raatteenrannassa, jossa kaikki mukavuudet.
 
Lauantaina päivä koostuu aamupäivän teoriaosuudesta ja maittavan lounaan jälkeen pääsemme Arnellan opissa soveltamaan juuri oppimaamme teoriaa käytäntöön. Iltapäivän ratsastustunnit pidetään pienryhmissä, jotta jokainen ratsukko saa tunnista mahdollisimman paljon irti.
 
Lauantaina illalla lämpeää rantasauna ja halukkaat voivat vielä lähteä iltamaastoilemaan heppojen kanssa saunalenkin muodossa.
 
Sunnuntaina ohjelmassa on 2 x 45min ratsastunnit pienryhmissä Arnellan opissa.
 
Kurssin hinta on 325€/henkilö, sisältää majoituksen, opetuksen, kurssihevosen, aamiaisen, lounaan, päivällisen, saunan käytön sekä saunalenkkimaaston.
 
Saapuminen Raatesalmelle perjantaina 31.5. illalla tai lauantaina 1.6. aamulla klo 8. Kurssi päättyy sunnuntaina iltapäivällä.
 
Halukkaiden on mahdollista varata Arnellan kaksoistunteja perjantaille 31.5. alk.noin klo: 16. Paikkoja on vain rajoitettu määrä. Kaksarin hinta 45€/hlö.  

Wanhan Raatesalmen järjestämät askellajikurssit ovat olleet supersuosittuja ja ne on myyty loppuun parissa päivässä, joten varaa paikkasi ajoissa. Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu varausehtoihin ja muihin ohjeisiin täällä. Ajo-ohjeet löydät täältä.
 
Tutustu Villa Raatteenrantaan tästä linkistä