fi gb de ru

Choose language

Arktinen yö islanninhevosilla

Koe Arktinen yö islanninhevosilla

Jos haluat kokea jotain vähän erilaista, niin tämä retki on juuri sinua varten. Kun arktinen pimeys laskeutuu Kuusamon ylle, kokoonnumme tallille. Nousemme lämpimien ja pörröisten issikoiden kyytiin ja suuntaamme pimeään metsään.

Meillä ei ole otsalamppuja, taskulamppuja eikä ympärillä ole myöskään valosaastetta. Varaudu siihen, että aluksi on pimeää, siis todella pimeää. Vain vaistomme ja sinua kuljettava, luotettava issikkaystäväsi johdattavat sinut pimeän metsän halki. Muutaman minuutin kuluttua silmät alkavat tottua ja noin kymmenen minuutin kuluttua näet jo ihan hyvin. Luminen metsä,  kapea polku, tähdet taivaalla - kirkkaampana kuin olet ehkä koskaan nähnyt.

iStock-622196656.jpg

Pimeä metsä on todella hiljainen, jopa meditatiivinen paikka. Yleensä asiakkaat kokevat nimenomaan hiljaisuuden erittäin voimakkaana. Pimeä ja hiljainen metsä rauhoittaa kiireisen ihmisen mielen. Alussa voi jopa vähän pelottaa, mutta kun avaat mielesi ja keskityt nauttimaan hiljaisuudesta, huomaat pian olosi rauhalliseksi ja seesteiseksi.

Mikäli taivaalla paistaa kuu, niin se tarjoaa ihanan tunnelmallista lisävalaistusta. Kirkkaalla ilmalla katselemme tähtiä ja halutessanne opas kertoo teille tähtikuvioista ja taivaan muista ihmeistä. Hyvällä tuurilla pääsemme katselemaan revontulia.

Mikäli haluatte, matkaamme täydellisessä hiljaisuudessa. 

VARAA NYT!
Huom. nettivaraus sulkeutuu 14t ennen ratsastuksen alkua. Voit myös tiedustella varaustilannetta sähköpostitse varaukset@wanharaatesalmi.fi tai puhelimitse 040-1502606.

 

Loading...
Loading...