fi gb de ru

Choose language

Kurssiviikonloppu Lokakuussa

Askellajiviikonloppu ja SIHY:n Islanninhevosen Peruskurssi Kuusamossa.

Huippusuositut valmennukset saavat jatkoa! Wanha Raatesalmi järjestää viikonlopun kestävän kurssin yhdessä FEIF II tason ratsastuksenohjaaja Mari Väyrynen-Kunnaksen kanssa. Nyt on mahtava tilaisuus tulla kehittämään omaa askellajiratsastusta ja islanninhevostietoutta huippuopissa. Kurssi sopii ratsastajille, joilla on ratsastuksen perustaidot hallussa.
 
 Mari_Vayrynen-Kunnas_nettisivuille.jpg
 Mari Väyrynen-Kunnas FEIF II -tason ratsastuksenohjaaja ja ammattivalmentaja taso 4.
 
Kurssi järjestetään 6-8.10.2017 Kuusamossa Vaellustalli Wanhan Raatesalmen kauniilla tilalla. Kurssimaksu sisältää yöpymisen täysihoidolla Raatesalmella upeassa lomatalo Raatteenrannassa, jossa kaikki mukavuudet.
 
Lauantaina päivä koostuu Islanninhevosen Peruskurssista, joka on Suomen Islanninhevosyhdistyksen lisenssikurssi. Kurssin aiheina ovat muun muassa hevosen hyvinvointi ja islanninhevosen erityispiirteet. Kurssi sopii kaikille islanninhevosharrastajille. Kurssi on pakollinen osa SIHY:n  ohjaajakoulutusta ja sen suorittamista ennen käytännön ohjaajakursseille osallistumista suositellaan. Luennoilla käsitellään muun muassa hevosen ja ihmisen käyttäytymistä, hevosen hyvinvointia (ruokinta, hoito, kavioiden hoito, sairaudet), askellajeja, islanninhevosen ominaisuuksia ja käyttöä, turvallista talliympäristöä, SIHY:n ja FEIF:n historiaa ja tulevaisuutta. 
 
Lauantaina illalla lämpeää rantasauna ja halukkaat voivat vielä lähteä iltamaastoilemaan n. 2 tunnin saunalenkin muodossa.
 
Sunnuntaina ohjelmassa on 2 x 45min ratsastunnit pareittain Marin opissa.
 
Kurssin hinta on 290€/henkilö, sisältää majoituksen, opetuksen, kurssihevosen, aamiaisen, lounaan, päivällisen, saunan käytön sekä saunalenkkimaaston. Lauantain opetus tapahtuu teoriassa ja sunnuntaina päästään kokeilemaan opittuja asioita käytännössä pareittain Marin opissa.
 
Saapuminen Raatesalmelle perjantaina 6.10. illalla tai lauantaina 7.10. aamulla klo 8. Kurssi päättyy sunnuntaina 8.10. iltapäivällä.
 
Halukkaiden on mahdollista varata Marin yksityis/kaksoistunteja perjantaille 6.10. alk.noin klo: 15. Paikkoja on vain rajoitettu määrä. Yksityistunnin hinta 65€ ja kaksarin hinta 40€.  
 
Viime kevään askellajikurssi oli supersuosittu, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta pääset kurssille mukaan! Kurssille on kymmenen paikkaa, kurssi toteutuu jos saamme vähintään kuusi osallistujaa. Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu varausehtoihin ja muihin ohjeisiin täällä. Ajo-ohjeet löydät täältä.
 
Tutustu lomatalo Raatteenrantaan tästä linkistä